Turisme

Bages Turisme convoca el sector per posar en comú els projectes turístics de la comarca

La jornada de treball es farà el 19 de juliol, de 10 a 12 del matí, per videoconferència

per Redacció, 1 de juliol de 2021 a les 13:04 |
Un empleat recollint el raïm a les vinyes del Celler El Molí, al nucli de Monistrolet, a Rajadell | Gemma Aleman
Bages Turisme convoca el sector a una jornada de treball que té per objectiu generar un clima de debat i participació que serveixi per intercanviar opinions, necessitats, canvis i idees de futur del sector del turisme al Bages. La sessió tindrà lloc el proper 19 de juliol, de 10 a 12 del matí, per videoconferència, i hi estan convidades totes les empreses del sector turístic i altres sectors vinculats que vulguin fer la seva aportació per impulsar el turisme a la comarca del Bages.

Durant la jornada es presentarà la campanya d'estiu de Bages Turisme i es donarà informació sobre dades turístiques del Bages. També s'explicarà en quina situació es troba el projecte de Ruta del Vi de la DO Pla de Bages, impulsat per Bages Turisme i la DO Pla de Bages; es parlarà del Geoparc de la Catalunya Central com a proposta de turisme sostenible en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides; i s'informarà sobre els projectes Manresa 2022, a càrrec de l'Ajuntament de Manresa, i Camins de la Sèquia, de la Fundació Aigües de Manresa.


A la sessió hi participarà el president de Bages Turisme i alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas. Comas assenyala la importància "de crear punts de trobada on tots els agents implicats en el sector turístic puguem conèixer què fan la resta i treballar coordinadament". En aquest sentit, destaca "la implicació de tots els agents, tant de l'administració pública com del sector privat, que també tindran el seu espai a la jornada representats per l'entitat Bages Impuls". Un cop finalitzades les presentacions, tots els assistents podran exposar els seus punts de vista en un col·loqui. 

 

Participació