Estiu

El Museu de la vinya i el vi de Sant Fruitós organitza una gimcana entre els comerços

Proposa trobar peces del museu de la Rectoria Vella amagades en una activitat que s'allargarà fins al 26 de juliol

per Redacció, 1 de juliol de 2021 a les 10:40 |
Imatge d'arxiu de l'aparador del Museu de la Vinya i el vi | AjSFB
En el marc de la Festa Major d'estiu de Sant Fruitós de Bages, el Museu de la Vinya i el vi ha organitzat una gimcana pels comerços del municipi per tal que els participants en aquesta proposta trobin diferents peces del museu de la Rectoria Vella que s’han amagat al comerç local.

Les persones que vulguin participar en aquesta proposta, han de demanar als comerços adherits o bé al Nexe Espai Jove, a l'àrea de cultura o a la Biblioteca, un àlbum de cromos que hauran d'anar completant quan trobin els diferents objectes. Cada establiment disposarà d'adhesius de l'objecte amagat en el seu comerç.


Un cop els participants completin tot l'àlbum, poden dipositar-lo al Nexe Espai Jove, a la Biblioteca, a l'àrea de cultura o a l'Ajuntament i entraran en el sorteig de cinc abonaments per a les piscines municipals, una visita a la Casa-Museu les Cases de Matamargó i un dinar al restaurant Roquerols.

Amb aquesta iniciativa es vol seguir donant suport al comerç local, tot dinamitzant-lo, i alhora donar a conèixer la col·lecció d'objectes històrics que es conserven a la Rectoria Vella.

 

Participació