Lluís Llach i Albert Coll presentaran el Debat Constituent aquest dijous a Manresa

Amb l'objectiu d'assentar les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya

Lluís Llach serà a Manresa aquest dijous
Lluís Llach serà a Manresa aquest dijous | Adrià Costa
Redacció
01 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:52h
Aquest dijous a 2/4 de 8 de la tarda es farà la presentació del Debat Constituent a Manresa, l'acte tindrà lloc a l'Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa i comptarà amb la presència de Lluís Llach i Albert Coll.

El Debat Constituent va néixer l'any 2018 amb la voluntat d'iniciar un procés de participació ciutadana obert, transversal i plural que permeti donar respostes als reptes de futur del país i superar l'actual marc autonòmic, a partir d'un debat nacional, on és la ciutadania organitzada qui lidera i impulsa el futur de Catalunya.

Fins a finals d'any
El 27 de maig, el Debat Constituent va entrar en la fase participativa i, fins el 31 de desembre, s'estimularà la ciutadania perquè de forma plural, transversal i innovadora se sumi al procés participatiu que pretén definir les bases constitucionals de la Catalunya del futur.

Per donar consistència a aquest s'han posat en marxa tres eines: la web www.debatconstituent.cat, l'App Debat Constituent, i s'han format més de cent Enteses regionals, comarcals i locals (amb més d'un miler de voluntaris) que promouran i incentivaran la participació, una d'aquestes Enteses és la del Bages.