Concert de Berta Sala a Sant Mateu de Bages per recordar els incendis de 1994 i 1998

Aquest dissabte al vespre al peu del campanar de l'església

Berta Sala oferirà un concert, dissabte, a Sant Mateu de Bages
Berta Sala oferirà un concert, dissabte, a Sant Mateu de Bages | Promocional
Redacció
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:34h
Com cada any, Sant Mateu de Bages recorda els incendis que van assolar el municipi els anys 1994 i 1998 amb un concert amb el lema Pel Verd Després del Negre. Enguany, el concert se celebrarà aquest dissabte, 3 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, al peu del campanar de l'església de Sant Mateu de Bages, i anirà a càrrec de la pianista, cantant i compositora Berta Sala.

La intèrpret presentarà el seu primer treball discogràfic Hertogstraat (Segell Microscopi, 2020) a trio amb el bateria Jordi Junyent i el baixista Josep Junyent, on posa en rellevància les petites coses del dia a dia, donant importància als paisatges que ens envolten o a l'acceptació dels canvis que ens dóna la vida. Ens porta a reflexionar sobre aspectes que la societat actual ens imposa amb un to optimista i combinant diferents estils com el pop, el folk o el jazz

Berta Sala (Manresa, 1997) ha estat tota la vida envoltada de música. Graduada pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona en l'especialitat de cant jazz i modern, ha participat en diferents projectes actuant dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona, al Festival Castell de Peralada o a la Cripta Gaudí, entre d'altres. Recentment ha estat finalista, a duo amb Martí Riera, de Juventudes Musicales de España.

Amb taquilla inversa
El concert està organitzat per l'Agrupació Cultural Riubrogent i l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages. L'aforament és limitat i cal reserva obligatòria per Whatsapp als telèfons 693 977 964 o 674 653 444. El concert és amb taquilla inversa, la reserva amb sopar té un cost de 8 euros.