Torna el Passaport Wine Bar de la Ruta del vi de la DO Pla de Bages

El passaport ofereix sis cellers diferents on gaudir de vins a copes a tocar de la vinya

Torna el Passaport Wine Bar
Torna el Passaport Wine Bar | DO Pla de Bages
Redacció
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 15:41h
Torna una nova edició del Passaport Wine Bar, una manera de conèixer els vins de la DO Pla de Bages i els seus productors tot gaudint del paisatge de vinya. Un recorregut pels diferents cellers que disposen de wine bar i que, a més, té premi: tot tastant els seus vins a copes pots guanyar una ampolla de vi. 

El passaport ofereix la possibilitat de gaudir de la proximitat tot recolzant els productors i la seva feina. Es poden trobar des de wine bars a peu de vinya, concerts de petit format en directe, tastos i música en directe.

Com funciona el passaport Wine Bar?
Hi participen els sis cellers de la DO Pla de Bages que disposen de wine bar. A cada celler, on s'ha de fer una despesa mínima de 10 euros, s'ha de demanar el segellament del passaport.

Quan s'hagi aconseguit un segell de cada wine bar, s'obtindrà com a obsequi una ampolla de vi de la DO Pla de Bages contactant a info@dopladebages.com. La promoció és limitada fins a 150 unitats i finalitza el 19 de setembre de 2021.

Els cellers que participen a la promoció són l'Espai Artium, Abadal, Collbeix - celler El Molí, Fargas-Fargas, Oller del Mas i Mas de Sant Iscle.

Ruta del Vi DO Pla de Bages
La Ruta del Vi DO Pla de Bages és una proposta d'enoturisme impulsada des de la DO Pla de Bages i Bages Turisme amb el suport de la Diputació de Barcelona que ofereix propostes d'enoturisme cultural, actiu, gastronòmic i premium pensades per descobrir el territori, la cultura i el patrimoni vitivinícola del Pla de Bages. Proposa als visitants diferents activitats per fer a la comarca en funció dels seus interessos. 

A l'estiu, enoturisme
Durant l'estiu també es pot gaudir de les activitats enoturistiques que ofereixen els quinze cellers de la Ruta del Vi DO Pla de Bages. Visites als cellers, turisme actiu entre vinyes, descoberta del patrimoni de la pedra seca, enoturisme cultural i experiències singulars que podeu consultar a rutadelvidobages.cat.