Televisió

El periodista surienc Francesc Garriga serà el nou corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units

Després d'uns anys dirigint els programes esportius "El club de la mitjanit" i "Onze", a partir del mes de setembre encara una nova etapa professional a l'altra banda de l'Atlàntic

per Redacció, Manresa, Catalunya | 30 de juny de 2021 a les 14:40 |
Francesc Garriga serà el nou corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units | CCMA
El periodista surienc Francesc Garriga serà el nou corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units d'Amèrica a partir del mes de setembre. El periodista, que actualment dirigeix el programa Onze a Esport3 i que ha estat vinculat al departament d'esports de l'emissora des del 2005 –amb un parèntesi de tres anys a la delegació de Madrid-, ocuparà així el lloc de Geni Lozano, qui ha estat corresponsal a Washington des de l'any 2017. Garriga es farà càrrec de la corresponsalia de Catalunya Ràdio a la capital dels Estats Units i treballarà a la seu conjunta dels mitjans de la CCMA a Washington. De fet, durant les darreres eleccions americanes, el periodista de Súria va formar part del centre de dades del programa especial que va conduir Laura Rosel.

Francesc Garriga és Llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Fins ara, director del programa Onze, a Esport3; va treballar a COM Ràdio i el 2005 va entrar al Departament d'Esports de Catalunya Ràdio, on va ser redactor, editor i presentador de diferents programes. Del 2012 al 2015 va treballar a la delegació de Madrid. Del 2015 al 2020 va presentar i dirigir El club de la mitjanit, primer a Catalunya Ràdio i des del 2016 en simultani per Esport3.

 

Participació