política

La presidenta de la Diputació, Núria Marín, visita Manresa i diversos pobles del Bages

A la capital s'ha reunit amb l'alcalde, Marc Aloy, i amb el primer i segona tinent d'alcalde, Valentí Junyent i Cristina Cruz

per Redacció, 29 de juny de 2021 a les 20:37 |
La presidenta de la Diputació, Núria Marín, durant la reunió a l'Ajuntament de Manresa | AjM
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha visitat aquest dimarts l'Ajuntament de Manresa, on s'ha reunit amb l'alcalde, Marc Aloy, per tractar diversos temes rellevants per la ciutat. A la trobada, també hi ha assistit el primer tinent d'alcalde, Valentí Junyent, i la segona tinent d'alcalde, Cristina Cruz.

Sobre la taula, s'han posat polítiques socials, econòmiques, d'ocupació i de suport a la cultura encarades a recuperar l'activitat després de la pandèmia i a fer front als reptes que haurà d'afrontar la ciutat. Així, s'ha acordat que les dues institucions col·laboraran perquè els recursos europeus que han d'arribar —els Next Generation— puguin beneficiar la ciutat, "que té projectes molt interessants" —en paraules de la presidenta Marín—. I, en un àmbit més local, s'ha demanat la participació de l'ens provincial per aconseguir nou sòl industrial, bàsic per atraure nova indústria i perquè les empreses actuals puguin créixer.


Durant la reunió, l'alcalde, Marc Aloy, també ha exposat a la presidenta de la Diputació el projecte Manresa 2022, que comportarà l'arribada "del Museu del Barroc de Catalunya, un projecte cultural de primer nivell", ha detallat l'alcalde, que ha explicat que s'ha demanat també la col·laboració de la Diputació perquè sigui una realitat el més aviat possible.

Abans de la reunió, la presidenta de la Diputació ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Manresa i ha visitat el Saló de Sessions. A la recepció, també hi ha estat present el regidor del PSC Felip González Martín.


Durant la visita a la comarca ha visitat altres municipis del Bages.

 

Arxivat a:
Política, Diputació
Participació