Treball

El Consell Comarcal contractarà quatre joves en el marc del Programa de Garantia Juvenil

La convocatòria proposa contractes de treball en pràctiques durant sis mesos per a tasques de suport a diferents àrees

per Redacció, 29 de juny de 2021 a les 17:09 |
Façana del Consell Comarcal sense l'estelada | CCBages
El Consell Comarcal del Bages incorporarà quatre joves aquest estiu en el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya que promou el SOC-Servei d'Ocupació de la Generalitat. La convocatòria d'aquest any ofereix quatre contractes de treball en pràctiques durant sis mesos a jornada completa al Consell Comarcal del Bages per donar suport a les àrees d'Educació, Cultura i Joventut, Inclusió Social, Acollida i Envelliment, Desenvolupament i Turisme i Presidència, Vicepresidència i Administració.

La convocatòria té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


Tota la informació de la convocatòria es pot consultar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages o bé al correu electrònic grauba@ccbages.cat.

 

Participació