Canal Taronja passarà l'estiu «A la fresca»

Juntament amb les televisions locals portarà el "magazin" a les places dels pobles per parlar amb la seva gent

Equip del programa «A la fresca» de Canal Taronja i la XTL
Equip del programa «A la fresca» de Canal Taronja i la XTL | Canal Taronja
Redacció
29 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:12h
Què passa als nostres pobles a l'estiu? Que els carrers s'omplen de vida quan cau el sol. Una acció típica és treure les cadires fora de casa, a la fresca, i petar la xerrada amb els veïns. És en aquell moment quan els infants també surten al carrer, les àvies treuen la cadira davant de casa i, tothom, surt a fer un volt. Aquest estiu, de dilluns a divendres a les 18h, Canal Taronja i les televisions locals s'uneixen a aquesta pràctica amb el magazín A la fresca. Cada tarda, l'equip del programa es convertirà en l'ànima de la festa dels municipis de Catalunya.

La primera parada de la ruta serà Solsona el proper dilluns 5 de juliol quan a les 18h, els periodistes Clara Tena (La Xarxa) i Sergi Lladó (Canal Taronja) instal·laran les seves cadires a la plaça de la Catedral de la capital del Solsonès per xerrar amb veïns i veïnes com l'actor Aleix Albareda (El cor de la ciutat), per animar la tarda amb la banda Strombers i per descobrir talents locals, entre d'altres.

El programa arranca aquest juliol però estarà en antena fins el 3 de setembre. A finals d'agost, el dilluns 23 serà el torn de La Llacuna, el municipi anoienc acollirà l'equip de La Xarxa de Comunicació Local per passar una tarda-vespre a la fresca. A la Catalunya central, l'espai també farà parada a Borredà, Folgueroles i Roda de Ter.