Antoni Massegú, nou director de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central

Des del 2020 és director dels Serveis Territorials de Presidència de la Generalitat a la Catalunya Central

Antoni Massegú, nou director de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central
Antoni Massegú, nou director de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central | Arxiu particular
Redacció
29 de juny del 2021
Actualitzat el 01 de juliol a les 19:59h
El manresà Antoni Massegú ha estat nomenat aquest dimarts nou director dels Serveis Territorials de Polítiques Digitals i Territori a la Catalunya Central.

Massegú, nascut el 1974 a Manresa, és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona i té el títol de Suficiència Investigadora en Matemàtiques per la UPC. Ha exercit de professor de secundària en diversos centres i ha estat coordinador de batxillerat de l'Institut Milà i Fontanals d'Igualada i director de l'Institut Cal Gravat de Manresa, entre el 2008 i el 2016.

Regidor d'Esports a l'ajuntament de Manresa
Ha tingut diverses responsabilitats al Govern de la Generalitat de Catalunya, on ha estat director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central i director general de Centres Públics del Departament d'Ensenyament. Des del 2020 és director dels Serveis Territorials de Presidència de la Generalitat a la Catalunya Central.

En l'àmbit municipal ha estat tinent d'alcalde d'Ensenyament, Universitats i Esports de l'Ajuntament de Manresa, on actualment és regidor d'Esports.