El Vell Congost corona els equips masculins sub15 i sub17 del Sabre Hongarès de Manresa

El club manresà aconsegueix vuit medalles al Campionat de Catalunya d'esgrima que s'han disputat a la instal·lació manresana

El club Sabre Hongarès sub17 a dalt de tot del podi
El club Sabre Hongarès sub17 a dalt de tot del podi | SHM
Pere Fontanals
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 0:17h
El Vell Congost ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d'esgrima en les categories sub15 i sub17. El el campionat hi han pres part 167 tiradors de 16 clubs de tot el país en les tres disciplines: floret, espasa i cabre.

El club Sabre Hongarès de Manresa ha estat el gran vencedor dels tornejos amb 8 medalles, entre les dues categories d'edat i de gènere. Cal destacar els ors per equips dels dos combinats masculins i la plata i el bronze dels combinats femenins.

En categoria de fins a 15 anys
En categoria sub15 que es va  disputar dissabte, l'equip masculí del Sabre Hongarès Manresa format per Adrián Román, Mallol Vall, Alejandro Román i Bernat Vilaseca, han aconseguit la medalla d'or.

El combinat femení del club manresà, format per Abril Dolado, Xènia Dolado i Mariona Sanahuja, han estat plata. A títol individual, Abril Dolado ha aconseguit la medalla de bronze, mentre que Adrián Román ha estat or i Mallol Vall, bronze.

En categoria de fins a 17 anys
Diumenge s'han disputat les tirades entre els competidors de fins a 17 anys amb una nova demostració del club Sabre Hongarès de Manresa que ha participat amb algun tirador de menys de 15 anys. L'equip masculí format per Adrián Román, Èric Segon i Mallol Vall s'ha proclamat campió de Catalunya. El femení ha estat bronze amb un equip format per Abril Dolado, Eli Soler i Xènia Dolado.

Finalment, a nivell individual, Abril Dolado ha estat medalla de bronze.