El judoka d'Esport-7 Pau Muñoz, campió estatal júnior per a més de 100 quilograms

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès ha desplaçat vuit judokes al Campionat d'Espanya sub21

Pau Muñoz després de proclamar-se campió d'Espanya
Pau Muñoz després de proclamar-se campió d'Espanya | E-7
Pere Fontanals
27 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:59h
El judoka d'Esport-7 Manresa Pau Muñoz s'ha proclamat aquest dissabte campió d'Espanya júnior en la categoria de més de 100 quilograms de pes. El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès ha desplaçat un total de vuit judokes, tots excepte una d'Esport-7, al Palau Velòdrom Lluís Puig de València on s'ha disputat el Campionat d'Espanya de judo sub21.

Pau Muñoz s'ha proclamat campió després de guanyar els quatre combats per ippon. En el pes de menys de 81 kg, Iker Colchonero ha acabat ocupant la cinquena posició després de perdre el combat per al bronze.

Levi França, de la categoria de menys de 66 kg, ha guanyat el seu combat de primera ronda però ha perdut el segon combat en la tècnica d'or. També ha competit Jordi Pérez de Mendiguren en menys de 90 kg, que ha perdut en primera ronda.

Paper més discret en categoria femenina
En la categoria femenina, cal destacar Noelia Jardo, que ha finalitzat cinquena en menys de 48 kg, en perdre el combat pel bronze després de superar una eliminatòria dificilíssima. En aquesta mateixa categoria, Olga Juárez ha guanyat la primera ronda però ha perdut la segona i no ha pogut repescar.

També han competit Raquel Romeu, del Judo Moià, en menys de 52 kg, i Nerea Garcia en menys de 63 kg. Cap de les dues no ha pogut superar la seva primera ronda. 
Arxivat a