El millor pizzer del món crea la pizza dels 40 anys del Xaloc de Manresa

L'establiment manresà incorpora una carta de pizzes de Fabián Martín, que serà a Manresa durant el procés d'arrencada del nou projecte

Diego Sánchez i Fabián Martín davant del Xaloc
Diego Sánchez i Fabián Martín davant del Xaloc | Diesa
Redacció
25 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:43h
Les pizzes de Fabián Martín, escollit diverses vegades com a millor pizzer del món, es podran degustar al Xaloc, coincidint amb la celebració del 40è aniversari de l'establiment del Passeig. Aquest establiment, que ha dinamitzat durant anys aquest emblemàtic espai amb tot tipus d'actuacions, fa una aposta gastronòmica pensada per a un públic familiar. L'oferta de pizzes és variada i tenen el segell de qualitat propi de Fabián Martín.

En l'acte de presentació que va tenir lloc el passat dimarts, Fabián Martín ha agraït la confiança que li ha dipositat Diego Sánchez, propietari del Xaloc, local que ha arribat als 40 anys de vida. El pizzer serà a Manresa durant el procés d'arrencada del nou projecte. Ha anunciat que, inicialment, es podrà escollir entre diferents varietats, entre les quals hi haurà la clàssica de pernil i formatge -la que té més demanda-, però d'altres més innovadores, com la vegetariana o la que es dirà Xaloc 40 anys. La proposta de pizzes es complementarà amb tres entrants, amb tocs propis de la cuina italiana.

L'establiment Xaloc és el primer del país que s'associa amb Fabián Martín per incorporar les seves pizzes a la carta. Ha remarcat que "he començat per Manresa, amb el Diego Sánchez, que és un crac i un referent al sector". Ha afegit que el secret de les seves pizzes és "posar-hi molt d'afecte i amor, a la vegada que saber-se adaptar als gustos de cada territori. Per exemple, aquí, a Catalunya, ens agrada que la massa sigui fineta".