Participació

La setmana vinent se celebraran els plenaris del quatre Consells de Districte de Manresa

L'Ajuntament convida tothom a prendre part en aquests òrgans de participació ciutadana on es tracten els assumptes que afecten al territori

per Redacció, 23 de juny de 2021 a les 15:23 |
Ajuntament de Manresa | AjM
L'Ajuntament de Manresa convoca la setmana vinent els plenaris dels quatre Consells de Districte de la Ciutat (Centre, Llevant, Nord i Ponent) i convida a tothom a participar-hi. El Consell de Districte és l'òrgan de deliberació i representació del districte on es tracten els assumptes que afecten al territori i s'analitzen i coordinen les actuacions que s'hi desenvolupen.

Convocatòries dels Consells de Districte


- Districte Centre: Dilluns, 28 de juny a les 19 h a l'Associació de Veïns Vic-Remei. Carrer de la Verge de l'Alba, 5.
- Districte Llevant: Dimarts, 29 de juny a les 19.30 h. A l'Espai Jove Joan Amades. Carrer Sant Blai, 14.
- Districte Ponent: Dimecres, 30 de juny a les 19 h. A la Nostra Llar, entrada per la Plaça 8 de Març, 5.
- Districte Nord: Dijous, 1 de juliol a les 19 h. A l'aula 101 de la UManresa-FUB. Avinguda Universitària, 4-6.

Els temes que es tractaran seran la revisió de les actuacions realitzades en cadascun dels districtes de la ciutat, el Pla Director de Participació i les noves propostes d'actuacions als districtes a través de la Plataforma Digital de Participació Ciutadana: Decidim Manresa.

Consells de Districte


- Districte Centre: barris de Vic-Remei, Escodines, Barri Antic i Passeig i Rodalies.
- Districte Llevant: barris de Sant Pau, Comtals, Sagrada Família, Font dels Capellans, Cal Gravat, Balconada, Viladordis i Cots-Guix-Pujada Roja.
- Districte Nord: barris de Poble Nou i Carretera de Santpedor.
- Districte Ponent: barris de Plaça Catalunya-Barriada Saldes, Mion-Puigberenguer, Valldaura, Miralpeix, Suanya, Xup, Torre Santa Caterina, La Guia, Bellavista i Sol i Aire.

Formen part de cada Consell de Districte un regidor delegat de l'alcalde que exerceix de regidor o regidora de districte; un regidor membre de la llista més votada a l'àrea del districte en les últimes eleccions municipals, que exerceix la presidència de la mesa del consell; les AVV del territori; fins a un 25% d'entitats del territori; un representant per cadascun dels partits amb representació municipal; ciutadans del territori; i un funcionari municipal com a dinamitzador que també aixeca acta de la sessió.

 

Participació