Revetlla

Recomanacions per a una revetlla de Sant Joan segura

L'Ajuntament de Manresa demana prudència a la ciutadania

per Redacció, 23 de juny de 2021 a les 09:41 |
El ban demana prudència amb els petards | Esuropapress
L'Ajuntament de Manresa demana prudència a la ciutadania en la celebració de la revetlla de Sant Joan que per segon any es veurà afectada per la pandèmia de la Covid-19. L'alcalde ha publicat un ban en què recorda la normativa de seguretat i on es recullen totes les recomanacions per a una festa més segura tant per la situació de la pandèmia com també per l'ús de foc i material pirotècnic.

No es permet encendre fogueres a menys de 500 metres de terrenys forestals. Totes les fogueres han de ser autoritzades. Cal comprar petards en establiments autoritzats i no guardar-los a les butxaques. Si es fa l'ús de pirotècnia no es pot fer servir el gel hidroalcohòlic. Evitar aglomeracions. Mantenir les distàncies de seguretat d'1,5 m de distància interpersonal i 2 m entre grups de persones. Aquestes són només algunes de les recomanacions que fa l'Ajuntament de Manresa de cara a la revetlla de Sant Joan. 


L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, ha publicat un ban que remet a les normes existents per a l'encesa de fogueres i dóna consells sobre les normes de seguretat en la utilització dels petards i pautes per a la celebració d'activitats culturals organitzades i pautes de trobades i sopars a l'aire lliure o similars.
 

Recomanacions revetlla Sant Joan 2021, Manresa by La muntanya russa on Scribd

 

Participació