Música

El Cor de Teies oferirà dijous un concert al pati de Cal Clarassó de Santpedor

Estrenarà "Arrels", que també es podrà veure el 2 de juliol al nucli de Castellnou de Bages

per Redacció, 22 de juny de 2021 a les 21:34 |
El Cor de Teies actuarà dijous a Santpedor | Cor de Teies
El pati de l'antiga fàbrica tèxtil del Cal Clarassó de Santpedor acollirà aquest proper dijous, dia de Sant Joan, a 2/4 de 9 del vespre un concert del Cor de Teies, format per una trentena de dones de Santpedor i altres municipis del Bages. El concert serà un viatge per cançons de diversos estils i cultures que posen consciència en allò que ens arrela, en els orígens, en allò no visible, però imprescindible que dona força per créixer.

Sota la direcció de Marc Reguant, l'espectacle –que porta per títol Arrels- comptarà amb la col·laboració dels músics Adrià Garrido (violí), Júlia Garrido (violoncel), Mònica Blanque (contrabaix), Timotheé Tobias (percussió) i Joel Díaz (piano), a més d'altres col·laboracions sorpresa. 

El pati de la fàbrica Clarassó, dins del nucli urbà de Santpedor, al costat del portal de Sant Francesc, s'estrenarà com a espai de cultura amb aquest concert i, de fet, el Cor de Teies aprofitarà aquest fet per integrar-lo a l'espectacle i reconèixer i recordar la vida a l'entorn d'aquesta fàbrica que va estar en actiu des del segle XVIII i fins els anys 70 del segle XX.

El Cor de Teies estrenarà Arrels


El Cor de Teies -nascut a Santpedor el 2016-, estrenarà dijous Arrels, que també es podrà veure el 2 de juliol al nucli de Castellnou de Bages. El 2019 va estrenar, juntament amb el Cor Itzi de Llorenç del Penedès l'espectacle Dones, a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa i van presentar també a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador d'El Vendrell.

L'acte és de taquilla inversa i amb un aforament limitat. Es podrà accedir a l'espai a partir de les 8 del vespre. Es respectaran les mesures antiCovid vigents.

 

Participació