coronavirus

Sant Joan de Déu es queda amb 5 pacients Covid ingressats, cap d'ells a l'UCI

Durant aquesta darrera setmana tampoc no s'ha produït cap defunció i l'hospital acumula més de tres setmanes sense víctimes mortals per coronavirus

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 22 de juny de 2021 a les 16:27 |
Zona Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
A l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa només queden cinc pacients ingressats a les unitats d'aïllament per coronavirus, cap d'ells a la Unitat de Cures Intensives (UCI). De fet, fons d'Althaia han explicat a NacióManresa que ja han començat a fer la higienització a fons de la unitat que acollia els malalts de coronavirus en estat més greu, i ja només mantindran l'UCI per a afectats per patologies o intervencions no Covid, amb un apartat, al mateix departament, per si s'hagués d'habilitar algun llit per a algun cas puntual.

Les xifres que presenta Althaia aquest dimarts, amb 5 ingressats i cap pacient a l'UCI, no es donaven als hospitals manresans des de l'estiu de l'any passat. A més a més, durant aquesta darrera setmana tampoc no s'ha produït cap defunció i l'hospital acumula més de tres setmanes sense víctimes mortals per coronavirus.


Dimarts de la setmana passada, l'equipament gestionat per Althaia tenia 11 pacients ingressats a les unitats i 4 encara a l'UCI. D'aquestes quatre persones que es trobaven a l'UCI, dues encara s'hi mantenen, però han negativitzat el positiu per coronavirus, de manera que ara estan afectades per les seves conseqüències.

Aquestes dades coincideixen amb la baixada dels índexs epidemiològics al Bages que també han baixat al nivell de l'estiu passat.

 

Participació