Les Festes de Sant Ignasi 2021 se celebraran del 14 al 31 de juliol

El programa d'enguany incorporarà accions al llarg de la darrera etapa del Camí Ignasià

Acte litúrgic sobre Sant Ignasi en les festes de 2020
Acte litúrgic sobre Sant Ignasi en les festes de 2020 | Pere Fontanals
Redacció
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:55h
Les Festes de Sant Ignasi d'enguany tindran lloc del 14 al 31 de juliol, data aquesta darrera en què se celebra Sant Ignasi de Loiola. Amb un nodrit programa d'activitats culturals, lúdiques i tradicionals. La celebració tindrà lloc essencialment al Centre Històric de Manresa, però enguany també s'hi sumaran activitats a diversos punts de la darrera etapa del Camí Ignasià.

El programa s'anirà desvelant en els dies vinents i es presentarà de forma completa el dia 8 de juliol. El cartell de l'edició d'enguany, per segon any consecutiu, ha estat il·lustrat per l’artista Galdric Sala, amb la seva particular versió còmica del sant.

Molts agents implicats
Les Festes de Sant Ignasi són la celebració que ha mantingut viva la tradició al voltant de la figura del sant al Centre Històric de Manresa. Tradicionalment, els comerciants de Sobrerroca, Plaça Major i voltants han estat els encarregats del programa d'activitats, als quals els darrers anys s'hi ha sumat l'empenta de Manresa 2022 i de les activitats de turisme, promogudes per Manresa Turisme, la Seu, la Cova o l'Oller del Mas, entre d'altres.