Camí Ignasià

Els Centres de Promoció Turística de Catalunya internacionals tindran el Camí Ignasià en cartera

Manresa va ser seleccionada entre més de vuitanta candidatures i les propostes presentades van despertar l'interès dels assistents

per Redacció, 22 de juny de 2021 a les 11:21 |
Manresa va presentar el Camí Ignasià entre les oficines internacionals de turisme | Bages Turisme
Manresa Turisme va presentar la setmana passada la seva oferta turística com a destí del Camí Ignasià davant els representants dels dotze Centres de Promoció Turística (CPT)  Internacionals i dels equips de màrqueting i nous productes de l'Agència Catalana de Turisme (ACT). La proposta de la ciutat va ser seleccionada d'entre més de vuitanta candidatures, de les quals presentaran la proposta una trentena. 

Els dotze CPT es troben a Nord Amèrica, Sud Amèrica, Regne Unit i Irlanda, Països Nòrdics, Benelux, Europa Central, França, Espanya i Portugal, Itàlia i Israel, Rússia i Països de l'Est, Xina  i finalment Àsia i Pacífic i s'ocupen de difondre i promocionar l'oferta turística de Catalunya a aquests territoris.


Propostes manresanes


Manresa Turisme va presentar el conjunt de productes turístics relacionats amb la ciutat com a destí del Camí Ignasià com són les caminades guiades per l'última etapa des de Montserrat a Manresa, en format diürn o nocturn; els paquets amb Montserrat, les propostes enogastronòmiques com l'Oller del Mas, o l'oferta d'oleoturisme, les visites guiades per la Manresa d'Ignasi de Loiola, la Ignasiana en BTT i novetats que es presentaran pròximament com caminades conscients o una proposta de turisme de benestar.


Són propostes adaptades a diferents segments de la demanda turística, però que comparteixen l'essència i els valors vinculats a Manresa 2022 com són la transformació, l'acollida o la curiositat. Tots els productes, a més, compten amb la participació de diferents agents turístics del sector privat i formen part de l'oferta de marques turístiques com Paisatges Barcelona i Ciutats i Viles amb Caràcter i de segells internacionals com el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.

La presentació va tenir una molt bona acollida i va despertar l'interès dels assistents, especialment pel que fa al programa d'actes de Manresa 2022 i al Camí Ignasià. Tant és així, que aquesta setmana ja s'han rebut peticions d'informació des dels mercats italià, anglès i irlandès amb la voluntat de fer d'altaveu de les propostes de Manresa a través de les seves xarxes i mitjans.

Aquesta acció s'emmarca dins l'eix 3 del Pla de Màrqueting Turístic de Promoció i Màrqueting  que preveu la participació activa en propostes i iniciatives d'altres institucions turístiques com l'Agència Catalana de Turisme, Diputació de Barcelona o altres.  

 

Participació