Zoo i Oques Grasses fan les delícies del públic en l'estrena del Vibra

El festival continuarà dimecres amb Ciudad Jara i dissabte amb Stay Homas

El Palau Firal ha vibrat amb l'estrena del Vibra Festival
El Palau Firal ha vibrat amb l'estrena del Vibra Festival | Àlex Belza / Vibra
Redacció
21 de juny del 2021
Actualitzat a les 22:09h
La segona edició del Vibra Festival ha arrencat aquest cap de setmana amb dos plens absoluts de les 950 places disponibles en els dos primers concerts. Divendres amb els valencians Zoo, que presentaren el seu últim disc Llepolies, secundats per la sessió de la DJ madrilenya Maria Türme.

Dissabte va ser el torn de les valencianes Maluks amb el seu Som i Vibrem, que van obrir el concert dels Oques Grasses, que també arribaren a la capital del Bages amb disc nou, A tope amb la vida.

El Vibra Festival continua amb Ciudad Jara i Stay Homas
El Vibra Festival continua aquest dimecres amb Ciudad Jara, que segueixen presentant les cançons del seu àlbum debut Donde nace el infarto, a més d'algun nou tema inèdit. Un concert en què estaran acompanyats per la banda manresana La Prima Vera.

Després, el dissabte 26 de juny, Stay Homas passaran per l'escenari per arrasar amb Agua. Lasta Sanco, banda de Cervera, els acompanyaran en aquesta data tan especial, en un directe que ja compta amb totes les entrades exhaurides

L'obertura de portes pels dos concerts d'aquesta setmana (Ciudad Jara i Stay Homas), es realitzarà a les 8 del vespre i, com sempre, al Palau Firal.