El quartet 4x100 femení de l'Avinent Manresa, bronze a l'Estatal sub23

Quartet 4x100m femení sub23 de l'Avinent Manresa
Quartet 4x100m femení sub23 de l'Avinent Manresa | CAM
Pere Fontanals
21 de juny del 2021
Actualitzat a les 21:48h
La representació de l'Avinent Manresa ha tingut una destacada actuació en el Campionat d'Espanya sub23 que s'ha disputat aquest cap de setmana a Nerja, amb un bronze i tres posicions de finalista.

El quartet de 4x100 metres del club manresà format per Patricia Serrano, Meritxell Tarragó, Anna Cabrera i Laia Solà es va penjar la medalla de bronze amb un registre de 47"38.

Posicions de finalista
Les posicions de finalista van estar encapçalades per Patricia Serrano que va ser cinquena en la final dels 100 metres llisos i va baixar de nou de la barrera dels 12 segons, amb un temps d'11"99. En semifinals havia fet 12"02.

Meritxell Tarragó va ser setena en la final dels 400 metres llisos amb un temps de 56"49. En semifinals havia marcat 56"64. Finalment, Montserrat Montañés també va ser setena en la final del concurs de pes després de llançar la bola fins a 11,15 metres. Aquesta mateixa atleta ha estat 9a en la final de martell amb 47,89 metres.

Altres resultats de l'Avinent Manresa
Les altres actuacions dels atletes de l'entitat manresana són la novena posició de Toni Baños en la final dels 3.000 metres obstacles amb 9'09"41, i l'onzena posició d'Anna Cabrera en llargada amb 5,50 metres.

Cabrera també va ser a les semifinals dels 100 metres tanques i va aturar el cronòmetre en uns ventosos 14"81, insuficients per estar present en la final. Laia Solà va prendre part en les semifinals dels 100 metres llisos marcant 12"29, sense classificar-se.