La moianesa Rut Monsech, bronze a l'European Youth Cup Lead d'escalada

El seu germà Guillem ha estat tercer a la primera prova de la categoria absoluta de la Copa España d'Escalada Esportiva

Rut Monsech a l'European Youth Cup Lead
Rut Monsech a l'European Youth Cup Lead | EYCL
Pere Fontanals
21 de juny del 2021
Actualitzat el 22 de juny a les 16:32h
La moianesa Rut Monsech (CE Alpicat) ha sumat un bronze en dificultat a l'European Youth Cup Lead, circuit europeu d'escalada on participa amb la selecció de la FEDME. Monsech va quedar per darrera de la francesa Camille Pouget i la suïssa Zoé Egli.

Rut Monsech s'ha classificat setena a la classificació general i ha entrat en una final on ha aconseguit situar-se tercera a només un moviment de la primera classificada. La puntuació va ser molt igualada respecte de les dues primeres classificades (22+ la primera classificada, i 22 punts empat amb Zoé Eglí), on en el resultat final Eglí passa per davant de la moianesa per la puntuació obtinguda en la la ronda classificatòria.

La propera prova de Montsech serà en categoria sènior a la Copa del Món d'Escalada en modalitat de Bloc i Dificultat (corda) que es disputarà del 23 al 26 de juny a Insbruck (Àustria)

Guillem Monsech, medalla de bronze en la prova de la I Copa España d'Escalada Esportiva
Per la seva banda, Guillem Monsech ha assolit el tercer lloc a la primera prova de la categoria absoluta de la Copa España d'Escalada Esportiva que s'ha disputat a la sala d'Escalada Climbat X-Madrid en la modalitat de dificultat.

En la via final Monsech va evolucionar molt bé però un error en un moviment el va fer caure. Després d'un any sense competicions Monsech es prepara per al següent objectiu, a la categoria sènior a la Copa del Món d'Escalada a Villars (Suïssa), de l'1 al 3 de juliol.
Arxivat a