L'Ajuntament reconeixerà la tasca de l'Escola Joviat en el 50è aniversari de la seva fundació

L'acte de reconeixement tindrà lloc aquest dijous dia 11 de febrer a 2/4 de 9 del vespre al Saló de Sessions de l'Ajuntament

Redacció
10 de febrer del 2010
L'Ajuntament de Manresa reconeixerà la tasca educativa que porta a terme a la ciutat l'Escola Joviat coincidint amb el 50è aniversari de la seva fundació. El reconeixement es farà aquest dijous dia 11 de febrer, amb un acte que tindrà lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament a 2/4 de 9 del vespre.

En l'acte hi intervindrà l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, i diverses persones vinculades al centre educatiu. Concretament, Josep Vilaseca, fundador de l'Escola Joviat; Àngels Bonet, secretària de la Fundació Joviat; Carmen Puerto, alumne de l'escola en la dècada dels seixanta; Josep Carboné, professor de l'Escola Joviat, en representació del professorat, i Jordi Vilaseca, director general de l'Escola Joviat. Al final, alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola interpretaran la cançó 50 anys: Canta amb nosaltres, de Carme Grau, professora de l'escola.

Joviat és una institució d'iniciativa privada que va fundar Josep Vilaseca i Atset a Manresa l'any 1960. En aquests 50 anys, la Joviat s'ha consolidat com un projecte educatiu ambiciós que ha sabut adaptar-se amb encert a les demandes i expectatives canviants de la societat.

Al llarg d'aquest 2010, el centre educatiu portarà a terme diverses activitats per celebrar el cinquantè aniversari. L'acte que se celebrarà aquest dijous serà el segon que es portarà a terme.