Bethelhem Manzano, campiona de Catalunya sub20 en 3.000 metres obstacles i 1.500 llisos

Els atletes de l'Avinent Manresa Biel Salas, Nerea Pérez i Marc Fernández també van aconseguir podi en el campionat

Bethelhem Manzano amb les dues medalles d'or al coll
Bethelhem Manzano amb les dues medalles d'or al coll | CAM
21 de juny del 2021
Actualitzat a les 21:44h
L'Avinent Manresa va assolir cinc podis en el Campionat de Catalunya sub20 que es va viure aquest diumenge a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. El resum de l'actuació va ser de tres títols, un subcampionat i un bronze.

L'atleta més destacada de l'Avinent va ser Bethelhem Manzano, que es va proclamar bicampiona de Catalunya a l'aconseguir el títol en dues proves: la dels 3.000 metres obstacles amb 11'35"81, i la dels 1.500 metres llisos amb 4'42"97.

Tres medalles més i cinc finalistes
Biel Salas es va imposar a la final dels 110 metres tanques amb 14"58. En semifinals havia marcat 14"53 (mmp). Nerea Pérez va quedar segona a la final del concurs de perxa superant el llistó sobre 3,65 metres. Marc Fernández va ser bronze en els 1.500 metres llisos, amb 4'17"39.

Altres atletes de l'Avinent Manresa van aconseguir posició de finalista: Maria Salabert, 4a en 400 metres llisos amb 59"88 (mmp); Pau Santanach, 4rt en la final del concurs de pes llançant la bola fins 11,86m (mmp); Èric Requena, 5è en Martell amb 32,45m; Biel Díaz, 6è en 400 metres tanques amb 58"96 (mmp), i Meritxell Lladó, 7a en perxa superant el llistó sobre 3,45m.