Manresa ajudarà les famílies que necessitin suport per pagar el material escolar

Aquesta quantitat econòmica també servirà per costejar les activitats extraescolars dels infants amb pocs recursos que ho sol·licitin

Manresa ajudarà amb 110.000€ les famílies que necessitin ajuda per pagar el material escolar del curs vinent
Manresa ajudarà amb 110.000€ les famílies que necessitin ajuda per pagar el material escolar del curs vinent | FLC
NacióManresa
21 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:27h
L'Ajuntament de Manresa ha obert, aquest dilluns 21 de juny, una nova convocatòria del programa d'ajuts per a material escolar i activitats de suport a la normalització educativa per al curs 2021-2022 per un import de 110.000 euros. El període de sol·licituds restarà obert fins al 15 de juliol.

L'objecte de la convocatòria és l'atorgament d'ajuts escolars a l'alumnat de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria que presenten dificultats econòmiques per a la compra de llibres, material didàctic escolar, i/o participar de les activitats programades al llarg del curs escolar 2021-2022.

Poden sol·licitar l'ajut de material escolar aquell alumnat que estigui empadronat a Manresa, matriculat en un centre educatiu de Manresa per al curs 2021-2022 i que la unitat familiar de convivència reuneixi els requisits d’ingressos establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud per a accedir a l'ajuda d'enguany s'haurà de fer telemàticament, a través d'aquest enllaç. En cas que hi hagi algú que no disposi de mitjans tècnics per a realitzar els tràmits online, podrà demanar cita prèvia a partir del dia 28 de juny, prement aquest link o trucant al 93 875 24 85.