La Flama del Canigó arribarà a Súria en el marc d'una revetlla farcida de cultura popular

Tot plegat començarà a tres quarts de vuit del vespre i tindrà com a escenaris l'espai de davant de la Casa de la Vila i la plaça Salvador Perarnau

La celebració comptarà amb l'encesa d'una petita foguera al pàrquing de la Casa de la Vila
La celebració comptarà amb l'encesa d'una petita foguera al pàrquing de la Casa de la Vila | AA
NacióManresa
21 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:02h
Súria és un dels municipis bagencs que durant la revetlla de Sant Joan rebrà la tradicional Flama del Canigó. De fet, serà l'arribada d'aquest símbol dels Països Catalans la que donarà el tret de sortida al programa festiu que l'Ajuntament del poble i l'entitat Tro Gros han gestat per aquest 23 de juny al vespre. 

Tot plegat, doncs, engegarà a tres quarts de vuit amb l'arribada de la flama davant de la Casa de la Vila. Allà, i un cop encès el peveter, es procedirà a la lectura unitària del manifest d'enguany. Després d'això, l'acció passarà a dur-se a terme a la plaça de Salvador Perarnau, ubicació en la qual hi haurà una ballada dels Geganters del Gorg de l'Olla i dels Capgrossos de la Nit de Sant Joan; una mostra del Ball de Cascavells a càrrec del Tro Gros, i una actuació de la Societat Coral La Llanterna. La celebració comptarà, també, amb l'encesa d'una petita foguera al pàrquing de la Casa de la Vila.
Arxivat a