El bagenc Javi López torna al Cd'E Manresa després de 3 anys: «Ens espera un any important i increïble»

El davanter de 23 anys feia tres anys que jugava amb el Cerdanyola FC, que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a Segona Divisió RFEF

El davanter bagenc Javi López és el segon fitxatge de la nova temporada del Cd'E Manresa
El davanter bagenc Javi López és el segon fitxatge de la nova temporada del Cd'E Manresa | Cd'E Manresa
21 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:34h
El Cd'E Manresa va donant a conèixer les cares que formaran part del seu primer equip en la propera temporada. Fa un parell de dies feia públic el fitxatge del migcampista Gerard Puigoriol "Putxi" i aquesta mateixa nit ha anunciat la segona incorporació. Es tracta de Javi López, un davanter de 23 anys nascut a El Pont de Vilomara i Rocafort que ja havia format part de la plantilla del club de la capital del Bages. Va marxar-ne l'any 2018 per incorporar-se a les files del Cerdanyola FC, equip en el qual s'hi ha estat tres anys i que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a Segona Divisió RFEF, una nova categoria creada per la Reial Federació Espanyola de Futbol similar a la de Segona Divisió B, que deixarà d'existir.

López va començar la seva carrera futbolística al CF Vilomara, on va entrenar-hi en les categories de Pre Benjamí, Benjamí, Infantil i Cadet (els dos anys d'Aleví els va fer al Gimnàstic). Quan va fer el pas a Juvenil va anar-se'n al Cd'E Manresa, club en el qual va acabar fent el salt al futbol amateur. És per això que ara, tres anys després, assegura que sent "molta il·lusió de tornar a casa". "Ens espera un any important i increïble", remarca, tot destacant el progrés que ha fet el primer equip del club: "els partits abans eren més defensius i ara, en canvi, el joc ofensiu cada cop va agafant més pes". 

Considerat com una de les grans sensacions de la Tercera Divisió Catalana (durant la temporada passada va marcar 13 gols), López té clar com ha de ser la dinàmica de joc del Manresa de la 21-22: "es tracta de tenir la possessió i d'anar al 100%".
 
Catorze renovacions

A banda dels dos nous fitxatges anunciats, el Cd'E Manresa també ha anat desgranant quins dels jugadors que ja formaven part de la plantilla seguiran al club la temporada vinent. Es tracta de Nil Pradas, Juli Serrano, Àlex Iglesias, Toni Sureda, Joan Castanyer "Casta", Òscar Pulido, Juan Pablo Amantini, Marc Cuello, Aleix Díaz, Àlex Sánchez, Uri Pérez, Jordi De Sande, Moha Djitte i Noah Baffoe.