La moianesa Cèlia Vila publica el seu nou single «Home», sota el segell de Cases de la Música

La jove artista torna després de presentar el seu àlbum debut "On tot comença" i el seu EP "Teaghlach"

Cèlia Vila torna amb el nou single «Home»
Cèlia Vila torna amb el nou single «Home» | Cases de la Música
Redacció
20 de juny del 2021
Actualitzat a les 20:34h
Era 2019 quan la jove del Moianès Cèlia Vila presentà el seu primer EP, que portava el nom de Teaghlach. I poc molt temps després, la seva passió per la música i el seu talent, la van portar a treballar en nova música i en el que ha estat el seu gran àlbum debut On tot comença (2020). 

Però és que ara, Cèlia Vila torna amb un single molt especial i amb molt significat per ella. Des d'aquest divendres 18 de juny, Home és de tots nosaltres. Un tema tan especial, des del propi títol. I és que com ella mateix reconeix: "És una cançó que he fet jo a casa, casolanament. I ja va ser després quan l'enviarem a masteritzar". 

Respecte al significat d'Home, la cantautora també ha volgut contar-nos més detalls. "Aquest nou single sorgeix de voler transmetre el què per a mi significa que una persona pugui ser casa per tu, sigui on sigui". Al que afegeix el següent: "Tracta el fet que algú signifiqui casa, que qualsevol lloc on estiguis amb aquesta persona, estigueu a gust i sigueu companys de vida, de camí. Jo, personalment, li dedico a la meva parella". 
Arxivat a