Coronavirus

El risc de rebrot al Bages ja s'acosta al nivell baix amb només 36 punts

En l'última setmana consolidada només es van registrar 36 contagis, una quarta part dels que hi havia hagut dues setmanes enrere

per Pere Fontanals, 20 de juny de 2021 a les 15:14 |
Gent amb mascareta a Manresa | Adrià Costa
El risc de rebrot al Bages no para de baixar i ja s'ha situat en els 36 punts, a les portes de passar de risc moderat a risc baix, al mateix nivell que el mes de juliol de l'any passat. La velocitat de contagi es manté per sota de l'equilibri, amb una Rt de 0,63.

En l'última setmana amb dades consolidades, del 10 al 16 de juny, a tota la comarca s'han registrat 36 nous contagis, gairebé una quarta part dels que s'havien donat 15 dies abans, quan n'hi havia hagut 122.


A Manresa ciutat les dades són lleugerament superiors, amb un risc de rebrot de 42 punts i una velocitat de contagi de 0,69. En l'última setmana s'han registrat 20 nous positius.

Per la seva part, el Moianès, després d'una setmana en que gairebé baixa a zero, el risc de rebrot a la comarca s'ha enfilat fins a 91 punts. El sobtat creixement, però, es deu a la baixa població total que té la comarca, ja que en l'última setmana ha registrat, només, 5 nous contagis.


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació