Joventut

Un total de 224 joves participen a la tria de les activitats de l'Estiu Jove de Sant Fruitós

A partir dels resultats obtinguts des de l'àrea de joventut s'està confeccionant el programa definitiu de l'Estiu Jove que es durà a terme del 6 al 25 de juliol

per Redacció, 19 de juny de 2021 a les 19:11 |
Les activitats que es realitzaran durant l'edició 2021 de l'Estiu Jove de Sant Fruitós les han decidit els i les joves d'entre 12 i 30 anys del municipi a través d'un procés participatiu en línia.

En aquest procés, que s'ha realitzat durant la primera quinzena del mes de juny, hi han pres part un total de 224 joves, el 72% dels quals d'entre 12 i 15 anys.


Pel que fa a paritat, la participació ha estat molt homogènia, ja que el 49% dels participants han estat homes, el 46% dones i el 5% restant s'ha identificat com a no binari o no s'ha identificat en cap dels gèneres.

El procés participatiu ha consistit en un formulari on des de l'àrea de joventut es proposaven activitats diverses que es podien votar i també es donava la possibilitat de fer propostes pròpies. Les activitats proposades s'emmarcaven dins les categories de lleure, tallers i activitats culturals i esport.


Aquest procés participatiu forma part del Programa Unexe't, que té per objectiu enfortir el sentiment de pertinença del jovent del municipi implicant activament als joves en el disseny i avaluació de les accions implementades des de l'Àrea d'Acció Juvenil i empoderant-los.

A partir dels resultats obtinguts des de l'àrea de joventut s'està confeccionant el programa definitiu de l'Estiu Jove que es durà a terme del 6 al 25 de juliol.

La realització de totes les activitats quedarà subjecte a les condicions sanitàries de la Covid.

Puntuacions

 

Participació