Subvencions

Súria obre la convocatòria per a la sol·licitud de subvencions per a entitats o persones físiques

En total, aquesta partida tindrà un import global màxim de 41.400 euros

per Redacció, 19 de juny de 2021 a les 18:23 |
L'Ajuntament de Súria ha obert la convocatòria d'enguany per a la sol·licitud de subvencions en règim de concurrència competitiva per a entitats o persones físiques per a la realització d'activitats d'utilitat o interès social. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el proper 5 d'agost.

Hi podran accedir les associacions i entitats sense ànim de lucre que estiguin degudament constituïdes i inscrites en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Súria, així com també les persones físiques, empadronades al municipi, i que treballin per la promoció de la cultura local o que participin en competicions esportives de caire estatal o internacional.


En total, aquesta partida tindrà un import global màxim de 41.400 euros. L'import de cada subvenció individualitzada dependrà de la puntuació obtinguda per cada sol·licitud, de la suma de les puntuacions atorgades a totes les sol·licituds valorades i del crèdit pressupostari màxim de la convocatòria.

Les entitats interessades hauran de presentar el formulari disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament, acompanyat, si escau, de documentació complementària. Les bases reguladores també es poden consultar a la seu electrònica de l'Ajuntament.


L'anunci de la convocatòria va ser publicat el passat 4 de juny al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

 

Arxivat a:
Municipis, subvencions
Participació