Els Carlins culmina amb èxit la primera part de la campanya «Fem soroll per fer teatre»

Per a la captació de fons per pagar el nou equip de so

Berta Sala ha passat per Els Carlins
Berta Sala ha passat per Els Carlins | Els Carlins
Redacció
19 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:00h
Els Carlins culmina amb èxit la primera part de la campanya Fem soroll per fer teatre per a la captació de fons per pagar el nou equip de so. L'entitat va adquirir, el passat mes d'abril, un nou equip de so professional que ha permès ampliar les possibilitats de la sala: combinant la tradició de programació teatral de l'equipament amb una de musical.
 
El cicle Tarima ha portat els noms de Magalí Sare i Sebastià Gris, Jo Jet i Maria Ribot; i Berta Sala; mentre que el col·lectiu Moguda Manresana ha portat The Wax +Sadboys. +Bright Joy; i Los Valientes + Power Burkas. L'entrada general ha estat de mitjana d'un 80% de l'aforament previst (que ha estat reduït un 30% degut a les mesures derivades de la pandèmia).

La campanya ha complert els seus objectius de recaptació a l'equador de la campanya amb els 5 concerts que van començar el 7 de maig i han culminat el passat 12 de juny en 5 dates diferents. Part de la recaptació de les entrades serveixen per a finançar el nou equip de so. S'espera que la segona part de la campanya, que serà a la tardor-hivern, segueixi en aquesta bona tendència.

Des de l'organització de Tarima, la de Moguda Manresana i Els Carlins, es valora positivament la fórmula de venda d'entrades donant l'opció a escollir 2 preus (12 euros preu mínim/15 euros preu òptim): en tots els concerts més de la meitat de les entrades venudes han sigut en preu òptim. La coresponsabilitat entre artistes, programadors i públics beneficia la sostenibilitat dels projectes artístics i la programació i aquesta primera part de la campanya així ho demostra. 

La programació és lluny d'acabar-se i tornarà a la tardor amb la mateixa forma i fórmula. A dia d'avui hi ha confirmat un sol nom, el grup Xiula encara sense data pública, una proposta de Tarima. Més endavant es confirmaran i es faran públics els nous noms i les dates.