Xerrada per donar a conèixer el projecte de masoveria urbana a la Casa del Mestre d'El Mujal

Tindrà lloc el proper dimarts a la biblioteca de Navàs

Projecte de masoveria urbana a la Casa del Mestre d'El Mujal
Projecte de masoveria urbana a la Casa del Mestre d'El Mujal | AjNvs
Redacció
19 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:59h
Aquest proper dimarts 22 de juny, a les 19 hores, l'Ajuntament de Navàs organitza una xerrada sobre masoveria urbana a la sala d'actes de la biblioteca de Navàs. La xerrada, organitzada per la Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Navàs, permetrà donar a conèixer el concepte de masoveria urbana com a alternativa d'accés i tinença d'habitatge, lliure d'especulacions immobiliàries i capitalistes.

En aquesta xerrada hi participarà l'Oficina d'Habitatge de la Diputació de Barcelona, que ens exposaran el model de masoveria urbana, el seu funcionament així com els avantatges que se'n deriven, tant per la part propietària com per a les masoveres. Tindrem també la presència de l'Alfons Sort, arquitecte de Càritas Manresa que ens explicarà el projecte de masoveria urbana que han impulsat juntament amb l'Ajuntament de Manresa i que està tenint molt bons resultats.

Finalment, des de la Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Navàs es presentarà el primer projecte de masoveria urbana de titularitat municipal, ubicat a la Casa del Mestre d'El Mujal. Es tracta d'un projecte pilot al municipi i preveu facilitar l'accés a l'habitatge al col·lectiu de joves de Navàs. Aquesta iniciativa rau de la necessitat d'habitatge assequible al municipi que, amb especial incidència, afecta a la població més jove qui té grans dificultats per emancipar-se tant a preus assumibles com en condicions d'estabilitat.

La xerrada, oberta a tothom, també es podrà seguir online. Per fer-ho heu de sol·licitar l'enllaç a [email protected].