Rep tres ganivetades quan intentava separar dos traficants de sostres que es discutien per una casa a Castellnou

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor, i el ferit va ser traslladat a l'hospital amb ferides de caràcter lleu

Bar al Serrat de Castellnou on va tenir lloc l'agressió
Bar al Serrat de Castellnou on va tenir lloc l'agressió | GSV
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 15:29h
Un veí de Castellnou de Bages va resultar ferit per tres ganivetades dijous sobre les 8 del vespre quan va prendre part en una discussió entre dos traficants de sostres que discutien per la titularitat d'una casa al Serrat de la població bagenca. La víctima va rebre una ganivetada a la cama i dues més a la mà i a l'avantbraç quan es defensava de l'agressió.

Els fets van passar al bar de la urbanització del Serrat. Segons han confirmat fonts policials i municipals a NacióManresa, l'agressor, que ocupa una casa al Serrat des de fa un temps, va recriminar a un home que hi havia a l'establiment que hagués ocupat una casa que tenia preparada per a "oferir-la" per a la seva ocupació. La discussió va anar pujant de to, i amb altres persones implicades, fins que l'agressor va treure el ganivet, i la víctima va intentar aturar l'assalt a l'altre ocupa i va rebre les ganivetades.

La víctima va ser atesa per personal del SEM de les tres ferides en el mateix lloc dels fets i posteriorment va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on inicialment es temia que hagués d'entrar a quiròfan, una opció que va quedar descartada després de la revisió.

L'alcalde avisa de l'augment de casos a Castellnou
L'alcalde de Castellnou de Bages, Domènec Òrrit, ha afirmat a NacióManresa que fa temps que des de l'Ajuntament adverteixen de l'augment d'ocupació delinqüencial al municipi i a les seves urbanitzacions. "Som un poble sense blocs de pisos, pràcticament sense comerç, on és necessari agafar el cotxe per fer qualsevol gestió. O sigui que qui ve aquí a ocupar no ho fa per necessitat habitacional", ha explicat al diari. "Tenim uns Serveis Socials que donen cobertura als veïns que passen per necessitats, però aquests casos són una altra cosa", ha conclòs.