Conveni

Signat el conveni per fer possible el Festival Internacional de Música Clàssica a Sant Fruitós

Signat per l'Ajuntament i l'Associació Memorial Eduard Casajoana

per Redacció, 17 de juny de 2021 a les 08:40 |
Àdria Mazcuñan i Mireia Pintó | AjSFB
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Associació Memorial Eduard Casajoana, entitat organitzadora del Festival Internacional de Música Clàssica, ha establert un conveni de col·laboració per a la celebració de la 27a edició d'aquest festival.

El conveni està dotat amb una subvenció de 15.000 euros per a l'entitat per tal que pugui dur a terme l'organització dels tres concerts que se celebraran els dies 8, 15 i 22 de juliol als jardins de Sant Benet de Bages.


A banda de la subvenció, l'Ajuntament facilitarà a l'entitat tota la logística d'organització dels concerts facilitant l'entarimat i el pati de butaques, així com el seu muntatge i recollida, i es comptarà amb el suport de la Policia Local i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil durant la celebració dels concerts.

El conveni ha estat signat per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, i per la presidenta de l'Associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó Garriga.


Paral·lelament també s'ha establert un conveni a tres bandes amb la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de Món Sant Benet, per a l'ús dels diferents espais necessaris per a la celebració dels concerts. En l'edició d'enguany del festival el consistori assumeix el cost de 5.000 euros per al lloguer dels espais dels jardins de Montserrat, els jardins de l'Absis i la sala Martí Gironell.


 

Participació