Estiu

La temporada d'estiu de la Piscina Municipal de Súria començarà aquest dissabte

L'obertura es perllongarà fins al dissabte 11 de setembre

per Redacció, 16 de juny de 2021 a les 16:29 |
Les piscines de Súria | AjSú
La temporada d'estiu de la Piscina Municipal de Súria començarà aquest dissabte 19 de juny amb una jornada d'entrada gratuïta. La persistència de la pandèmia obligarà a mantenir les mesures de prevenció anti-covid durant tota la temporada, i per aquest motiu els vestidors tampoc no estaran operatius enguany.

Els preus de les entrades individuals, els abonaments i els cursets de natació es mantindran sense canvis en relació amb la darrera temporada. Un any més, la gestió del recinte és a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS).


La temporada d'estiu de la Piscina Municipal es perllongarà fins al dissabte 11 de setembre. L'horari d'obertura serà el següent:

- Del 19 de juny al 15 d'agost: de 10.30 a 20.00 h.

- Del 16 d'agost fins a final de temporada: de 10.30 a 19.30 h.

Igual que en la temporada anterior, l'ús de la mascareta tornarà a ser obligatori en tot el recinte, així com també les normes habituals de desinfecció de mans, presa de temperatura corporal, diferents circuits d'entrada i sortida, etcètera. A diferència de l'any passat, enguany no s'aplicaran franges horàries per accedir a la Piscina.

Les novetats d'aquest inici de temporada són la instal·lació d'una barana per facilitar l'accés a la piscina mitjana i dues carpes per donar ombra a la zona del davant de la piscina gran.

La informació sobre els preus de les entrades, abonaments, horaris, mesures anti-covid i normativa general es pot consultar al web municipal.

 

Participació