Santpedor fa públic el veredicte del concurs de Balcons Florits 2021

Els tres guanyadors s'enduen el reconeixement i uns premis de 150, 100 i 75 euros en vals de compra als comerços de la CUSA

Premi Flor d'Or pel balcó del carrer Convent, número 8
Premi Flor d'Or pel balcó del carrer Convent, número 8 | AjStp
Redacció
16 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:39h
Santpedor s'ha omplert de color aquesta Festa Major amb motiu dels Balcons Florits, que el municipi ha celebrat per quarta vegada i en què hi han participat un total de 10 veïns i veïnes. El jurat, format per tres membres del cos tècnic de l'Ajuntament, han valorat les diferents propostes i han resolt el següent veredicte:

- Premi Flor d'Or pel balcó del carrer Convent, número 8. El Jurat ha valorat la seva originalitat i disseny així com l'harmonia del conjunt ornamental.

- Premi Flor de Santa Anna pel balcó del carrer Dr. Jaume Ferran, 10. El Jurat ha valorat la originalitat, disseny i utilització de les flors i els elements decoratius.

- Premi Flor de Plata pel balcó del carrer Montseny, 9, El Jurat ha valorat la originalitat i el disseny de la proposta.

En quart i cinquè lloc han quedat els balcons del carrer Mossèn Josep Carreras, 22 i el carrer Doctor Antoni Vila, 23, que rebran un obsequi d'una planta de temporada com a reconeixement a la seva participació.

Els tres guanyadors s'enduen el reconeixement i uns premis de 150, 100 i 75 euros en vals de compra als comerços de la CUSA Santpedor. 
Arxivat a