Sant Joan porta l'Embarrats i i la visita a cegues al Collbaix Celler El Molí a la B Travel de Barcelona

Les actrius d'Embarrats van representar-hi "El Cosidor d'Embarrats i les seves Cosidores"

L'alcalde de Sant Joan, Jordi Solernou, parla amb les actrius d'Embarrats a Barcelona
L'alcalde de Sant Joan, Jordi Solernou, parla amb les actrius d'Embarrats a Barcelona | AjSJV
Redacció
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 21:23h
Sant Joan de Vilatorrada va ser present el passat cap de setmana al B Travel de Barcelona, participant en les jornades professionals, explicant la visita a cegues del passat mes d'abril al Collbaix Celler El Molí, i a l'expositor de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC), al sector B Industrial de la B Travel.

Laura Trench, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada; Susana Gomila, sòcia fundadora de la Cooperativa Territoire, i Pepi Martínez, secretària tècnica de la XATIC van explicar el projecte de la visita a cegues, destacant la passió del Collbaix Celler El Molí per la seva tasca. Per a elles, aquesta activitat és "un punt de partida" per a futures activitats.

El Cosidor d'Embarrats i les seves Cosidores va ser la representació de Sant Joan de Vilatorrada en el segon dia del B Travel 2021. Una actuació que va servir als visitants de la fira per conèixer el potencial d'Embarrats i descobrir com es vivia a Sant Joan de Vilatorrada l'any 1920. 

Un viatge al passat industrial del municipi que ha comptat amb la visita de l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, i la regidora de Turisme, Laura Trench. Ambdós van agrair a les actrius d'Embarrats participar al B Travel de Barcelona i representar al municipi.