Advocacia

Els advocats joves de Manresa organitzen un afterwork sobre dret penal

El Fiscal en Cap de l'àrea de Manresa, Igualada i Vic, Francisco José Córcoles Sánchez, pronunciarà "Circumstàncies modificatives de la responsabilitat penal"

per Redacció, 15 de juny de 2021 a les 21:10 |
El Grup de l'Advocacia Jove de Manresa, pertanyent al Col·legi d'Advocats de Manresa, organitzarà el seu 2n AfterWork on es parlarà de les Circumstàncies modificatives de la responsabilitat penal.

El proper dimecres a 1/4 de 8 de la tarda, el Grup de l'Advocacia Jove de Manresa organitza una jornada formativa, a l'aire lliure i respectant l'ús de mascareta i distància de seguretat (a la terrassa del restaurant Els Noguers de Manresa), on es parlarà de les Circumstàncies modificatives de la responsabilitat penal i la seva aplicació als efectes de còmput de pena. 


Aquesta formació serà impartida per Francisco José Córcoles Sánchez, Fiscal en Cap de l'àrea de Manresa, Igualada i Vic. 

Amb aquesta activitat el Grup de l'Advocacia Jove de Manresa vol seguir oferint formació continua de caràcter pràctic als seus agrupats i agrupades que els ajudi a prestar el millor servei als seus clients, i ciutadans en general, i crear una xarxa de contactes professionals que afavoreixi la relació entre companys.

 

Participació