Les caputxines acolliran visites guiades al convent per primera vegada en la seva centenària història

Les portaran a terme aquest cap de setmana en el marc de l'exposició "Art al Claustre" de l'institut Cal Gravat

Accés a la capelleta que hi ha dins el jardí del convent de les caputxines
Accés a la capelleta que hi ha dins el jardí del convent de les caputxines | AFT
Redacció
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 19:19h
Les caputxines de Manresa del carrer Talamanca obriran les portes del seu convent per primera vegada a les visites guiades en la seva centenària història. En el marc de l'exposició Art al Claustre, s'han organitzat unes visites que permetran descobrir alguns dels espais de l'interior del convent manresà, habitualment tancats al públic, com ara la biblioteca, l'antic pou de la casa natal de la fundadora de l'orde, la Mare Serafina, l'antic cor, les cel·les o els antics espais de treball de les germanes caputxines, a més del claustre que aquests dies alberga les pintures de la mostra artística impulsada per l'institut Cal Gravat.

Precisament serà una alumna d'aquest centre educatiu, Alexandra Bal, qui farà de guia en aquest recorregut pels interiors del convent caputxí, després de dedicar el seu treball de recerca de final de batxillerat a estudiar a fons la història d'aquest cenobi manresà. 

Les visites tindran lloc els propers dissabte 19 i diumenge 20 de juny a 2/4 d'11 del matí i a les 12 del migdia, i seran obertes a tothom. Tanmateix, donat que les places són limitades, cal fer inscripció prèvia escrivint un correu electrònic a auladarts@icalgravat.net.