El Cercle Artístic ofereix una exposició de quadres dels espais on es va rodar la pel·lícula «Plácido»

La mostra s'inaugurarà dimecres a la sala de la Plana de l'Om i es podrà visitar fins al 4 de juliol

Redacció
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:10h
A partir de dimecres i fins el 4 de juliol es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Plana de l'Om de Manresa la mostra Imatges dels espais Plácido, un total de 23 quadres que han pintat 21 pintors del Cercle Artístic de Manresa, en una activitat inclosa dins de la Setmana Plácido que es va celebrar a la ciutat entre el 17 i el 23 de maig passat.

Els quadres representen diferents espais de la ciutat on es van gravar escenes de Plácido, com ara la Via de Sant Ignasi, la Plaça de Sant Domènec, l'estació de la RENFE... i estan realitzats en tècniques diverses. des de l'aquarel·la, al collage, carbonet o ceres.

L'exposició es podrà visitar de dimarts a diumenge entre les 17.30 h i les 20.30 h. La inauguració de l'exposició tindrà lloc aquest dimecres, 16 de juny a les 19 h.

Mural Plácido
Per altra banda, aquest dilluns operaris de manteniment de l'Ajuntament van penjar el Mural del cartell de Plácido a la paret dels lavabos de Sant Domènec, un dels escenaris del rodatge de la pel·lícula, pintat col·lectivament el 23 de maig per més de 300 persones al pati del Kursaal.