Voilà! trasllada la seva activitat i el programa de concerts a la Torre Lluvià durant l'estiu

Aquest divendres commemorarà el seu 12è aniversari amb un concert de Manel Fuentes al pati de l'edifici modernista

Voilà! trasllada el seu estiu a la Torre Lluvià
Voilà! trasllada el seu estiu a la Torre Lluvià | Mar Martí
Redacció
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:53h
Després d'un any adaptant la seva programació als constants canvis per les restriccions degut a la pandèmia, la sala Voilà! fa un salt endavant i s'emporta la seva activitat i tota la programació d'estiu a l'exterior de la Torre Lluvià, a l'Anella Verda de Manresa.

Des d'aquest divendres 18 de juny i fins al 30 de setembre el pati de l'emblemàtic edifici modernista acollirà no només la programació escènica de la sala manresana, sinó també les seves propostes gastronòmiques de dijous a diumenge i de 7 de la tarda a les 12 de la nit. Amb aquest canvi, a més, la sala guanya aforament respecte del seu emplaçament "d'hivern".

L'estrena, també coincidint amb el 12è aniversari del Voilà!, serà aquest divendres amb un concert de Manel Fuentes que ja té les entrades exhaurides. La resta de programació estiuenca combinarà les actuacions destacades d'artistes coneguts durant tots els dijous amb propostes de proximitat.

Alguns dels artistes confirmats són David Palau i Nacho Romero el divendres 24 de juny; David Busquets el dijous 1 de juliol; Dani Flaco el 8 de juliol i Joan Reig dels Pets, el dijous 15 de juliol.

El programa també comptarà amb el cicle Tribut, el cicle que rendeix tribut a mítiques bandes i que s'organitza a Voilà! des de 2012, amb les actuacions de grups tribut com Pink Floyd, Dire Straits o Supertramp, entre d'altres.

Els divendres es dedicaran a les propostes de Km0, amb el cicle Concerts amb DO Bages i a partir del 16 de juliol engegarà el concurs musical Llumplugged que se celebra al Voilà! des de fa 6 anys. Els dissabtes i diumenges combinaran amb actuacions puntuals, visites guiades a la torre modernista, tastos de vi i altres activitats previstes durant tots els caps de setmana d'estiu.

Amb més de 2.500 concerts programats al seu escenari, Voilà! s'ha convertit en un referent musical arreu del territori on han actuat els principals artistes del panorama musical català i s'ha convertit en un punt de parada obligada per les gires d'artistes espanyols.