Travessa cap al 2022 farà dimecres una caminada conscient fins a l'hort del convent de les caputxines

La següent activitat serà dissabte una reunió final dels grups d'aprofundiment de l'àmbit Terra

Hort del convent de les caputxines de Manresa
Hort del convent de les caputxines de Manresa | AFT
Redacció
14 de juny del 2021
Actualitzat a les 22:06h
La tercera caminada conscient de la Travessa cap al 2022, emmarcada en l'àmbit Silenci, serà una caminada fins a l'hort del convent de les caputxines del carrer Talamanca de Manresa. Aquesta tercera caminada conscient tindrà lloc el dimecres 16 de juny. Se sortirà a les 7 de la tarda de la plaça Major de Manresa i acabarà a l'hort del Convent de les Caputxines de Manresa. En aquesta ocasió, comptarà amb la col·laboració de l'Escola Agrària, i, en concret, del professor i exdirector del centre, Ton Armengol.

Per una altra banda, la següent activitat, emmarcada en l'àmbit Paraula, serà una reunió final dels grups d'aprofundiment de l'àmbit Terra. Tindrà lloc el dissabte 19 de juny, de 10 a 13 hores, al Convent de les Caputxines de Manresa (c. Talamanca, 5-7). Els grups d'aprofundiment són grups de treball de diferents entitats o persones individuals que reflexionen a l’entorn de les xerrades que es porten a terme a la Travessa cap al 2022 en els àmbits Terra, Humà i Transcendent. En aquesta ocasió, es presentaran les conclusions finals dels diferents grups d'aprofundiment en l'àmbit Terra i comptarà amb la presència dels relators dels tres àmbits.

Per participar a la caminada conscient i la resta d'activitats de la Travessa cap al 2022 cal fer la inscripció a través de la pàgina web www.travessa2022.cat.