L'entrega del Premi Rosa Argelaguet - Campus Manresa es podrà seguir en directe per YouTube

L'acte, que es durà a porta tancada per motius Covid, serà conduït per la meteoròloga i física Gemma Puig

Redacció
14 de juny del 2021
Actualitzat a les 19:52h
L'entrega del Premi Rosa Argelaguet i Isanta-Premi del Campus Manresa, que es durà a terme aquest dimarts 15 de juny a la Biblioteca del Campus Universitari, es podrà seguir en directe a partir de les 19 h a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Manresa. L'acte es farà a porta tancada per motius Covid i estarà conduït per la física i meteoròloga de TV3 Gemma Puig Feliu.

L'enginyera de mines, enginyera industrial en l'especialitat metal·lúrgica i doctora d'enginyeria industrial, Maria Dolors Riera, rebrà el premi en reconeixement a la seva trajectòria professional i a la seva implicació en el territori i en despertar vocacions industrials entre les dones.

El premi és una iniciativa impulsada des de la regidoria de Feminismes i LGTBI i la regidoria d'Universitats de l'Ajuntament de Manresa.
Premi Rosa Argelaguet i Isanta-Premi del Campus Manresa
El Premi Rosa Argelaguet i Isanta-Premi del Campus Manresa és un guardó que reconeix, promociona i sensibilitza sobre el paper d'aquelles dones que han contribuït activament en alguna activitat d'investigació, de divulgació o de docència en l'àmbit de les ciències. Alhora, reconeix la figura de Rosa Argelaguet i Isanta, traspassada de forma sobtada el 30 de gener del 2020.

El premi vol distingir la tasca de dones que com, Rosa Argelaguet, treballen per impulsar el paper de les dones a la ciència, visibilitzar el talent de tecnòlogues i científiques del nostre territori (acció recollida en el pla d'igualtat de Manresa), i, alhora, reconèixer la profunda implicació i preocupació de la mateixa Argelaguet per aconseguir despertar vocacions científiques femenines i la dedicació per assolir aquest objectiu.