El CN Rubí es mostra clarament superior al CN Minorisa (17-6)

Els manresans van anar sempre a remolc dels vallesans

14 de juny del 2021
Actualitzat a les 18:00h
El CN Minorisa va perdre clarament contra el CN Rubí (17-6) en un partit en què, en el primer quart, els del Vallès ja van dirigir cap a on volien, amb un parcial de 4-0 que només es va trencar a falta de 31 segons amb un gol manresà de Ruiz.

Més igualat va ser el segon quart. Pelegrín i Ruiz posaven el 5-3, que feia pensar en la possibilitat que els manresans entressin en la lluita per treure quelcom positiu, però abans d'arribar a l'equador, dos gols consecutius dels amfitrions feien que a la meitat del partit el marcador se situés 7-3.

Després del canvi de camp arribà la tempesta golejadora dels locals que van aconseguir anotar fins a sis gols per un de sol, obra de Ruiz, per part bagenca. Aquest parcial va fer que el marcador s'inflés fins a 13-4. La feina estava feta per part dels locals. D'aquesta manera. el darrer quart va ser més ajustat, 4-2, amb gols del CN Minorisa anotats per Lafoz i Muns.
Alineacions i golejadors:

- CN Rubí B: O Castillo, M Pino, L Van Doorus, J Alonso, R Fernández 3, S Pina 2, E Hoyas 1, D de Requesens 2, O López 3, F Soriano 3, D Granados, D Senpau 3 i A Pino.
- CN Minorisa: P Monné, M Puerta, R Ruiz 3, G Lafoz 1, O Muns 1, X Pelegrín 1, Ll Mayol, R Serra, ME Bianco, R Fargas i I Rey.

Arbitratge a càrrec de D Domínguez i O Sánchez. Van assenyalar set exclusions i dos penals a jugadors locals per set exclusions i dos penals als visitants.

Parcials: 4-1, 3-2, 6-1, 4-2.