Art mural

Una dotzena d'artistes pinten les parets de Monistrol de Calders de murals

En la primera mostra d'art mural i urbà anomenada Mur Murs

per Toni Carrasco, Monistrol de Calders | 13 de juny de 2021 a les 23:12 |
Primera edició del Mur Murs de Monistrol de Calders | Toni Carrasco
Monistrol de Calders segurament ara ja té el record de Catalunya en dues modalitats artístiques: l'art mural i les escultures en espais públics.

L'art mural ha desembarcat aquest cap de setmana amb la presència d'una dotzena d'artistes vinguts d'arreu per mostrar in situ les seves tècniques en diverses parets, murs, cases i racons del poble aconseguint una performance que ha mantingut viu i al carrer tot el poble, sobretot durant el dissabte i el diumenge al matí.


A la sala d'art de Cal Ros, inaugurada fa tot just un mes, es podia veure una exposició col·lectiva de tots els artistes que han participat en aquest primer Mur Murs. Entre ells Anna Taratiel, Amone, Marta Román, Xaviel Petit, Mario López, Valiente Creations, Zolar, Col·lectiu Riudebitlles, Werens&Fullet i Akore.

Alguns dels artistes han fet pintures murals de més de nou metres d'alçada i amb una superfície superior als cent metres quadrats. I altres han destacat amb obres de més petit format, o pintures més clàssiques, sense esprais i només amb pinzells.


La festa de l'art mural de Monistrol de Calders s'ha completat amb tallers de grafit i pintura mural, una cercavila de la banda Miratjazz de Nova Orleans, malabars, màgia, concert de versions amb els Doy Tolls, jam-sessió de diversos grafiters, i el diumenge amb vermut i concert de cloenda.

FOTOS MursMurs a Monistrol de Calders


Monistrol de Calders llueix també d'un altre tipus d'art urbà amb més de quaranta escultures en espais públics de tot el poble, provinents de la important col·lecció privada de Fèlix Estrada Salarich.

 

També hauries de llegir
Fa 5 setmanes

MursMurs a Monistrol de Calders

Participació