habitatge

La majoria de desallotjats per l'incendi del carrer Hospital podran tornar a casa aquest divendres

La tornada dels veïns als seus habitatges s’ha endarrerit per la lentitud de les assegurances en anar a fer les inspeccions

per Pere Fontanals, Manresa | 11 de juny de 2021 a les 07:21 |
Flames sortint per la finestra del pis afectat | AFT
Vuit de les onze famílies que van ser desallotjades de casa seva el passat 17 de maig per una forta explosió seguida de l'incendi d'un pis al carrer Hospital, 11, de Manresa podran tornar a casa seva aquest divendres, segons han confirmat a NacióManresa els serveis tècnics de l'Ajuntament.

Els inquilins del 3r 3a, que és el que es va incendiar, del 3r 4a, i del 4t, no podran fer-ho per la important afectació que va tenir l'incendi, i els pisos requeriran reparacions abans no siguin habitables.


La tornada dels veïns als seus habitatges s’ha endarrerit per la lentitud de les assegurances en anar a fer les inspeccions. Inclús ara, un cop tinguin l'autorització, alguns d'aquests veïns endarreriran més la seva entrada al pis a l'espera d'adequar-lo degudament.

Sobre 3/4 i mig d'11 de la nit del dilluns, 17 de maig, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre una trucada que advertia d'una forta detonació en un pis del carrer de l'Hospital, 11, de Manresa. La Policia Local, els primers en arribar, feien sortir al carrer els veïns dels onze pisos que formen la comunitat. Mentrestant, per la finestra posterior del pis afectat sortia una llengua de foc molt activa que era visible des del carrer Sant Salvador.


La majoria de veïns es van allotjar en domicilis de familiars.

 

Arxivat a:
Societat, habitatge, incendi
Participació