Wine bar

La Confraria de Vins del Bages reprèn l'activitat després de 15 mesos amb un «wine bar» d'Abadal

Es faran tastos de vins amb varietats autòctones del Pla de Bages amb l'enòleg Miquel Palau

per Redacció, 9 de juny de 2021 a les 11:01 |
Instal·lacions del celler Abadal | Abadal
Després de 15 mesos sense activitat la Confraria de Vins del Bages organitzarà el proper dijous 17 de juny un wine bar a Abadal per no fer encara sopars tancats. Abadal oferirà un tast de vins amagats amb Miquel Palau.

Es faran tastos de vins amb varietats autòctones del Pla de Bages. L'enòleg d'Abadal, Miquel Palau, parlarà des de la seva mirada de diferents elaboracions, tècniques, anyades, sòls... Així com de la feina de recerca que duu a terme al celler. El tast inclourà algun vi que mai no ha sortit a la llum.


Després del tast es continuarà amb un pica-pica. Des de la Confraria s'avisa que no serà un sopar. Es començarà a 2/4 de 8 del vespre i acabarà sobre les 9. El preu del tast i pica-pica és, socis 20 euros i no socis 25 euros.

El dia 15 de juny és l'últim dia per apuntar-se: http://www.confrariabages.cat/.

 

Participació