Crits i enrenou al Barri Antic entre una dona i uns joves als qui acusava d'haver robat a la seva filla

Diverses patrulles de la Policia Local de Manresa han encerclat els nois i els han dispersat després de comprovar que no duien el mòbil sostret

Agents de la Policia Local actuant a la plaça Serarols
Agents de la Policia Local actuant a la plaça Serarols | Cedida
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 17:55h
Fins a sis agents de la Policia Local de Manresa han encerclat un grup de joves a la plaça Serarols que protagonitzaven una acalorada discussió amb una dona que els acusava d'haver robat el mòbil a la seva filla. Finalment, quan han comprovat que cap d'ells no duia a sobre el mòbil fruit de l'enfrontament, els ha acabat dispersant.

Els fets han començat aquest dimarts sobre 2/4 de 6 de la tarda a la Baixada dels Drets quan la dona s'ha dirigit a un grup de joves que es trobaven a la part alta de la via per reclamar-los que li tornessin el mòbil que, segons ella, havien robat a la seva filla.

Els nois han negat l'acusació i la conversa ha anat pujant de to fins convertir-se en un seguit de crits que, afortunadament, no ha desencadenat en cap agressió física. En un primer moment, una patrulla de la Policia Local s'ha dirigir al lloc i ha intentat posar pau en la situació, però més tard, la dona i els joves s'han tornat a enfrontar al carrer Serarols i a la plaça, amb uns crits que han fet aturar els vianants a xafardejar i ha fer sortir els veïns als balcons. Tot i que no s'ha produït cap agressió física, una furgoneta que es trobava aparcada davant de la farmàcia Trapé ha patit el trencament d'un vidre.

En aquest segon avís a emergències, la Policia Local de Manresa ha desplaçat tres dotacions amb sis agents que han acabat encerclant els joves a la plaça Serarols i comprovant que cap d'ells no duia el mòbil denunciat a sobre.