Sant Joan

Manresa celebrarà la revetlla infantil sense petards

La celebració es durà a terme el pròxim 23 de juny a les 19 h al pati de l’Anònima i inclourà un espectacle de la companyia 2Princeses barbudes

per Redacció, 7 de juny de 2021 a les 13:37 |
Presentació de la Revetlla sense petards | AjM
El pati de l'Anònima acollirà el pròxim 23 de juny la 23a edició de la revetlla infantil, que enguany se celebrarà tenint en compte totes les mesures Covid i en un format similar al Carnaval infantil. Aquest any no es farà l'encesa de la foguera.

La celebració inclourà l'espectacle La bona vida a càrrec de la companyia 2Princeses barbudes. Es tracta d'un concert adreçat a tota la família que integra cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joguina. En l'espectacle la companyia transporta als espectadors vuit mil anys abans de Crist i es posa a la pell dels primers humans per explicar-los com era la seva vida i costums.


La revetlla infantil està organitzada per l'Ajuntament de Manresa i l'associació d'espectacles infantils i juvenils Imagina't, qui animen a les famílies de la ciutat a participar d'aquesta celebració. Enguany, torna amb aquest format especial, després que l'any passat no es pogués celebrar.

Aquest dilluns, la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiols, i els representants d'Imagina't, Joan Vilà i Josefina González han presentat el cartell de l'edició d'enguany públicament.


Mesures Covid

Tot i que l'activitat és gratuïta, les famílies interessades hauran de reservar prèviament seients a través del portal ajmanresa.fila12.cat a partir del dimarts 15 de juny a les 8 h.

Les persones assistents hauran d'anar acompanyades de la seva bombolla habitual de convivència i portar mascareta en tot moment. Cal ser-hi trenta minuts abans de l'activitat.

 

Participació